A Cup Of Me

Daar gaan we dan! Onder het motto… ‘doen wat je leuk vindt’ heb ik dan nu echt de knoop doorgehakt. Ik ga mijn eigen blog starten, woehoe!! Het voelt nu al zó goed en leuk. Zoveel zin om lekker met jullie mijn hersenspinsels, genietmomentjes, hindernissen, dipjes, tripjes… you name it te delen!

De afgelopen 1,5 jaar is mijn wereld op zijn kop gezet door een flinke burn out. Een hele heftige periode, maar inmiddels zie ik deze ervaring steeds meer als een cadeautje. Van een ongeleid projectiel die altijd in beweging was, totaal niet naar haar lichaam luisterde en als kip zonder kop rond rende. Naar een veeeel bewuster, (over het algemeen) vrolijker persoontje die langzaamaan weer kan genieten van het leven en doet wat voor haar goed voelt. Geloof me, de ene dag gaat dit me een stuk makkelijker af dan de andere. Maar ook dat hoort nou eenmaal bij het leven!

Op zoek naar en vasthouden van een fijne balans klinkt zo eenvoudig, maar in werkelijkheid valt dit toch vies tegen. Let’s work together!
Laat je inspireren door mijn blog en ‘reis’ met mij mee! Volg mij in mijn zoektocht naar een prettige lifestyle waarvan food, travel, events, personal stuff en nog veel meer onderdeel zijn. De wereld ligt aan onze voeten…

See you out here!
ACOM_liefs_inspring