LINDA festival

YES! Ik mocht weer op pad voor Sla Gerei en dan ook nog eens naar het LINDA festival… je begrijpt, ik maakte een dansje in de woonkamer! Ab-so-luut geen straf om mij een dagje te wanen in een heerlijke girly omgeving, I love it!

IMG_9434
Voor de lezers die net inschakelen, Sla Gerei is een onwijs toffe foodtruck die leuke festivallen, bruiloften, borrels, verjaardagen en noem maar op aandoet met hun gezonde salades, sandwiches, wraps en overige lekkers. Een foodtruck where vega meets vegan… en dat is me toch een potje lekker! ♥
Bij Sla Gerei heb ik tijdens mijn burnie voor het eerst weer wat werkervaring opgedaan en sindsdien hebben de mannen mijn hart gestolen. En.. nu A Cup Of Marley geboren is, ga ik zo nu en dan op pad voor deze kanjers dus zodoende; het LINDA festival!!

IMG_9438
Helaas was het weer een beetje wisselvallig afgelopen zaterdag, maar dat mocht de pret niet drukken. Gewapend met een poncho betrad ik het festivalterrein en wat bleek? Een groot deel van het LINDA festival was binnen en er was dus alle ruimte om te schuilen tussen de buien door, top! Tijdens de zonnige momenten was het daarom extra lekker om buiten te dansen, te eten en rond te struinen. Ideaal!

Het LINDA festival is naar mijn idee echt een walhalla voor de vrouw. Er is van alles te zien, te doen en te beleven… de leukste en hipste merken van horloges tot aan kleding tot aan make up tot aan lekkernijen en ga zo maar door, het is er allemaal te spotten en te koop. Er is echt overal aan gedacht!
Ook kun je jezelf er lekker in de watten laten leggen en verwennen met een persoonlijk beauty advies + proefsessie, massages, huidanalyses, prachtige creaties van henna of een chocolade workshop waar je je eigen chocolade kunt maken… hoe maak je een vrouw gelukkig? Zo dus!

IMG_9442 (1)
Ben je meer een vintage type en jaag je graag op koopjes, ook dat is mogelijk. Je kunt namelijk helemaal los gaan bij de kofferbakverkoop, waar wederom van alles te scoren valt en je kunt graaien in de kofferbakken van hele toffe wagens. Een leuk sfeertje!

Maar ook als je geen zin hebt om te shoppen (kan ik mij trouwens niet voorstellen ;-)) dan kijk je je ogen uit op het LINDA festival. Lekker uit je dak gaan op de beats van o.a. Miss Montreal, Ali B en Chef’Special. Kan jij nog wel wat extra beweging aan? Dan is het zelfs mogelijk om een workshop: ‘Gymmen met Arie Boomsma’ te boeken… euh hallo?! Kom maar door met die extra squats!
Ben je toch nog niet overtuigd om je sporty outfit aan te trekken? Dan ga je toch gewoon naar de workshop ‘Straattaal van rapper Nega’. DE manier om een beetje SWAG te krijgen! Meer in voor een ludieke actie? Op naar de tent voor een compliment van een leuke vent, de 3D spiegel,  hijs je voor de grap eens in een bruidsjurk of kruip in je eigen bubbel en shake yo booty in the silence disco!!

IMG_9437
Oké, ik kan echt nog uren door blijven gaan, want er is werkelijk waar zó ontzettend veel te beleven… voor ieder wat wils! Dus ben jij op zoek naar een leuk dagje uit met vriendinnen? Dan is dit zeker een aanrader, een dag boordevol gezelligheid, genietmomentjes, happy stuff, lekker eten, shoppen en een dansje! In 2017 staat er een spiksplinternieuw LINDA festival op de planning met nóg meer nieuwe workshops, optredens en to do’s…. wat denk je, ben jij er volgend jaar bij?

IMG_9436
IMG_9439

4 gedachten over “LINDA festival”

  1. இவர்களை இப்படியே விட்டால் இன்னும் பல உயிர்களை நாம் இழக்க வேண்டிருக்கும். இந்த மாதிரி முதலாளிகளை ஊக்குவிக்கும் அரசுக்கு தக்க பாடம் கற்பிக்கவேண்டும்.வினவு, நீங்கள் வினவிவிட்டீர்கள், வினை செய்யுங்கள்.உடன் இருப்போம்

  2. pouvez également suivre le déplacement du  nuage de cendres du volcan avec Radar Virtuel ou Google Earth/Geoeye et une mine d’informations et de liens sur ce wiki.Télécharger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *